S kombijem trčil v avto in ga odbil v voznika

V bližini kraja, kjer je pred skoraj tremi leti voznik tovornjaka trčil v ustavljen avto, v katerem so umrli štirje člani romunske družine, se je danes zgodila podobna nesreča. Vozniku se je na odstavnem pasu pokvaril avto, izstopil je iz njega in stal pred njim, v avto pa je nato trčil voznik kombija in ga odbil v voznika pred njim. K sreči naj bi ta utrpel zlom noge.

 Foto: PGD Cerknica
Foto: PGD Cerknica

UNEC > Današnja nesreča na avtocesti je spet ohromila promet proti morju. Približno kilometer južneje od izvoza za Unec se je ob enajsti uri dopoldne 52-letnemu vozniku med vožnjo pokvaril avto. Uspel ga je še zapeljati na odstavni pas in se nato tam ustavil. Medtem ko je čakal na pomoč, je izstopil iz avta in stal pred njim.

Nato pa je po avtocesti v isti smeri pripeljal 55-letni voznik kombija, ki je očitno spregledal ustavljen avto in iz neznanega vzroka vozil po odstavnem pasu. S kombijem je silovito trčil v avto, zaradi trka pa je avto odbilo naprej, kjer je zadel v voznika in ga poškodoval. Po neuradnih informacijah naj bi utrpel zlom noge. Voznika kombija zato čaka kazenska ovadba zaradi nevarne vožnje.

Na skoraj istem kraju je pred tremi leti slovenski voznik tovornjaka spregledal romunska avta, ustavljena na odstavnem pasu, in trčil vanju. V nesreči sta umrla zakonca, njun petletni sin in očetova mati, po nesreči pa si je voznik tovornjaka sodil sam. Njegovo truplo so našli deset dni po nesreči.


Najbolj brano