Sredi gozdov, pa se les ne splača

Ker bi bila naložba v daljinsko ogrevanje na sekance za osem stavb v mestu predraga in za uporabnike nesmiselna, bo bistriška občina od projekta odstopila. Poskušala pa bo dobiti podporo za zamenjavo dotrajane kotlovnice v Osnovni šoli Antona Žnideršiča.

36 let stara šolska stavba OŠ Antona Žnideršiča  čaka na energetsko sanacijo. So pa na njej že zamenjali večino dotrajanih oken, 
razen poševnih, ki jih bodo letos.  Foto: Katja Kirn Vodopivec
36 let stara šolska stavba OŠ Antona Žnideršiča čaka na energetsko sanacijo. So pa na njej že zamenjali večino dotrajanih oken, razen poševnih, ki jih bodo letos.  Foto: Katja Kirn Vodopivec

ILIRSKA BISTRICA > “Ker ne moremo zagotoviti rentabilnosti te naložbe, predlagam, da od projekta odstopimo,” je občinskim svetnikom na zadnji ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
 
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 5% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano