V trčenju v Luciji 23-letna voznica huje poškodovana

Včeraj popoldne sta v semaforiziranem križišču v Luciji trčili osebni vozili, pri čemer se je poškodovalo pet oseb.

V nesreči se je 23-letna voznica iz Lucije huje poškodovala.
V nesreči se je 23-letna voznica iz Lucije huje poškodovala. 

LUCIJA > Iz koprske policijske uprave poročajo, da so bili ob 17.33 obveščeni o hujši prometni nesreči v Luciji. 23-letna voznica iz Lucije je peljala od Sečovelj proti Luciji in v semaforiziranem križišču zavijala levo. Pri tem je izsilila prednost osebnemu avtomobilu, s katerim se je pravilno iz nasprotne smeri pripeljala 60-letna voznica iz Ljubljane. V vozilu so bili poleg 60-letnice še trije potniki, stari 62, 62 in 61 let).

Reševalci Reševalne službe slovenske Istre in dežurni piranski zdravnik so oskrbeli pet poškodovanih oseb. Povzročiteljico so huje poškodovano odpeljali v SB Izola, voznica iz Ljubljane in njeni trije sopotniki pa so se v nesreči lažje poškodovali, tudi njih so odpeljali na pregled v bolnišnico. Gasilci JZ GB Koper so zavarovali kraj dogodka, delavci Javne razsvetljave Ljubljana so odstranili odlomljen steber semaforja, delavci Cestnega podjetja Koper pa so počistili cestišče.

Povzročiteljici sledi plačilni nalog.

Uporabniki facebook strani Promet za Obalo so opozorili, da se je danes v Luciji zgodila še ena prometna nesreča, na koprski policijski upravi pa o tem nimajo informacij.


Najbolj brano