Žeraka je zamenjal Bizjak

V ponedeljek je vodenje novogoriške policijske postaje za izravnalne ukrepe, ki ima sedež v Rožni Dolini, prevzel Matej Bizjak. Na tej funkciji je zamenjal dosedanjega komandirja Alojza Žeraka, ki je v začetku februarja sklenil svojo dolgoletno poklicno pot v policijskih vrstah.

Po desetletju vodenja policijske postaje za izravnalne ukrepe je 
Alojz Žerak (desno) posle predal Mateju Bizjaku (levo). Foto: PU Nova Gorica
Po desetletju vodenja policijske postaje za izravnalne ukrepe je Alojz Žerak (desno) posle predal Mateju Bizjaku (levo). Foto: PU Nova Gorica

ROŽNA DOLINA > Novogoriška policijska uprava je nedavno dobila novega komandirja policijske postaje za izravnalne ukrepe (PPIU). Do kadrovske spremembe je prišlo pred dnevi, ko je svoje poklicno delo v policiji zaključil komandir postaje za izravnalne ukrepe Alojz Žerak. Delo komandirja je opravljal od 1. decembra 2007 dalje, ko je postaja zaživela, nedavno pa je praznovala desetletnico delovanja. Vodenje omenjene policijske postaje je v ponedeljek prevzel Matej Bizjak, ki je v 26 letih poklicnega dela v policijskih vrstah sedem let vodil enoto vodnikov službenih psov v Mirnu, zadnja štiri leta pa je opravljal naloge pomočnika komandirja PPIU Nova Gorica.

Na sedežu policijske postaje v Rožni Dolini so pred nekaj dnevi ob navzočnosti vodje sektorja uniformirane policije Evgena Govekarja in Alojza Žeraka izpeljali primopredajo poslov novoimenovanemu komandirju Mateju Bizjaku. Ob tej priložnosti so se prejšnjemu komandirju PPIU Nova Gorica zahvalili za dolgoletno delo in korektno službovanje, novemu komandirju pa zaželeli obilo uspehov na novem delovnem mestu.


Najbolj brano