Padavine se bodo proti jutru nekoliko okrepile

Ponoči se bodo začele pojavljati rahle padavine, ki se bodo proti jutru nekoliko okrepile. Meja sneženja bo sprva na okoli 500 metrov nad morjem, proti jutru pa se bo spuščala. Tu in tam v notranjosti prehodno ni izključen pojav poledice, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

 Foto: STA
Foto: STA

LJUBLJANA > Jutri čez dan bodo padavine od severa postopno oslabele in večinoma ponehale. Na Primorskem bo deževalo, drugod večinoma snežilo. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo okoli 0, na Primorskem okoli 5, najvišje dnevne od 1 do 4, na Primorskem okoli 8 stopinj Celzija.

Obeti: V ponedeljek bo pretežno oblačno in povečini suho. V torek bo oblačno, v notranjosti Slovenije bo občasno rahlo snežilo. Burja na Primorskem bo postopno slabela.

Vremenska slika: Območje visokega zračnega tlaka nad jugovzhodno Evropo slabi. Zahodno in srednjo Evropo je dosegla nova vremenska motnja, ki bo v noči na nedeljo dosegla naše kraje.

Napoved za sosednje pokrajine: Ponoči bo oblačno z občasnimi padavinami, ki se bodo proti jutru nekoliko okrepile. Ob Jadranu bo deževalo, drugod bodo padavine zjutraj pretežno kot sneg. Jutri bo oblačno s padavinami, ki bodo čez dan od severa slabele. Ob severnem Jadranu bo zapihala burja.


Najbolj brano