Stanko sporoča: Vse je “gut”

Zmagovalka svetovnega pokala 2016 v alpskem smučanju, Švicarka Lara Gut, je nastop v veleslalomu končala po dobrih desetih sekundah vožnje. V zgornjem delu proge je zdrsnila iz proge in s precejšno hitrostjo priletela v skupino fotoreporterjev ob progi. Med njimi je bil tudi poročevalec STA Stanko Gruden, ki je v redakcijo sporočil: Vse je "gut".

Lara Gut Foto: Vir: Wikipedia
Lara Gut Foto: Vir: Wikipedia

PJONGČANG > Stanko je pravočasno odskočil oziroma ni bil med tistimi, ki so jo huje skupili, kot profesionalni fotograf pa se je najprej zbal za svojo opremo. Po detajlnem pregledu je ugotovil, da so vsi objektivi in ostali fotoaparati celi, potreboval je le suho krpo, da je vse skupaj dobro obrisal oziroma posušil.

"Bilo je kar divje. Gutova je pokosila pet, šest fotografov, na srečo pa so vsi ostali celi. Tudi ona se je hitro pobrala in odhitela v dolino," je sporočil Gruden, ki je hudomušno dodal: "Vse je gut."

Ekipo Slovenske tiskovne agencije v Pjongčangu poleg Grudna sestavljata še Igor Cimperman in Tomaž Bregar. Vsi trije so izkušeni olimpijski mački; za "Cimpa" so to sedme olimpijske igre, "Bregi" je doslej dvakrat poročal z zimskih OI in petkrat s paraolimpijskih iger, Stanko pa šestič okuša olimpijski utrip.


Najbolj brano