Vlomilci v primorskih krajih niso počivali

Vlomilci v zadnjih dneh spet delajo s polno paro. Prav jim pride vse, od orodja do gotovine. Pogosto pa je škoda, ki jo povzročijo z vlomi, večja od plena.

Vlomilci lastnikom povzročijo dodatno škodo tudi z vlamljanjem.
Vlomilci lastnikom povzročijo dodatno škodo tudi z vlamljanjem. 

PRIMORSKA > V sredo so policiste obvestili o vlomih v počitniške hiše na območju Gorenjih Novakov v bližini smučarskega centra Cerkno. Neznanec je vlomil v pet počitniških hišic, iz katerih je ukradel različno orodje. Policisti za storilcem, ki je povzročil škodo tudi na objektih, še poizvedujejo.

Včeraj ponoči je nekdo vlomil v trgovino v Podnanosu. Ukradel je večjo količino cigaret različnih znamk, več steklenic alkoholne pijače, pripomočke za britje. Škodo so včeraj še ocenjevali. Noč prej pa je neznanec, prav tako v Podnanosu, vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel ni ničesar, je pa povzročil za približno 500 evrov škode. V predprostoru šolske ustanove v Vrtojbi je obtičal neznanec, ki je vlomil skozi vhodna vrata. Naprej mu namreč ni uspelo, zato je odšel.

V Portorožu je neznanec vlomil v hišo in pregledal notranjost dveh apartmajev, od koder ni ukradel ničesar. Nato je vlomil še v stanovanje v prvem nadstropju, kjer je ukradel 250 evrov gotovine in odšel.

Neznanec je v tem tednu skozi balkonska vrata vlomil tudi v stanovanjsko hišo v Lozicah na Vipavskem. Pregledal je prostore in ukradel gotovino, povzročil pa je nekaj sto evrov škode na balkonskih vratih.


Najbolj brano