Spoznavno srečanje mesečnih osebnosti Primorske v Kopru

Prijetno, sproščeno ter sem in tja z nekaj pozitivne nervoze je minilo četrtkovo popoldansko srečanje, na katerega so iz treh primorskih medijskih hiš povabili nominiranke in nominirance za osebnost Primorske 2017.

Odogovorni urednik Primorskih novic Antiša Korljan, letalec Benjamin Ličer, sovoditeljica 
Karin Sabadin, vodja projekta Osebnost Primorske Barbara Kampos in glasbenik Drago 
Mislej-Mef, v ozadju urednica informativnega programa Radia Koper Tjaša Škamperle. Foto: Tomaž Primožič/FPA
Odogovorni urednik Primorskih novic Antiša Korljan, letalec Benjamin Ličer, sovoditeljica Karin Sabadin, vodja projekta Osebnost Primorske Barbara Kampos in glasbenik Drago Mislej-Mef, v ozadju urednica informativnega programa Radia Koper Tjaša Škamperle. Foto: Tomaž Primožič/FPA

KOPER > Vabilu v studio Hendrix Radia Koper se je odzvala večina nominiranih, ki so se spoznali in pred velikim finalom akcije “prebili led”. Nominiranci so se lani na takšen način srečali prvič in izkazalo se je, da je takšna praksa dobrodošla, saj je dogodek priložnost tudi za marsikatero vprašanje - pa četudi le o “nepomembnostih”, kot je, denimo, kaj obleči na odru ali kdo bo poskrbel za ličenje. Odgovorni uredniki so povabljence popeljali tudi po “svojih” medijskih hišah in jim predstavili način dela, vse skupaj pa se je - kot se spodobi - končalo s prigrizkom in nazdravljanjem. Do sobote!


Najbolj brano