Vlaki bodo v Košani ustavili, ko bodo dobili posebno stopnico

Kmalu bo minilo pet let, odkar so v Gornji Košani zgradili novo železniško postajo. Zanjo so Slovenske železnice plačale več kot dva milijona evrov, dobile potrdila, da je skladna s standardi, in uporabno dovoljenje. A vlaki na njej še vedno ne ustavljajo, otroke pa v šolo vozijo s kombiji. Zdaj obljubljajo,...

Ker je postaja Košana zgrajena na krivini, se vlaki nagnejo, 
razmik do perona pa poveča. Foto: Helena Race
Ker je postaja Košana zgrajena na krivini, se vlaki nagnejo, razmik do perona pa poveča. Foto: Helena Race

GORNJA KOŠANA > Novo železniško postajo v Gornji Košani so zgradili maja 2012, Slovenske železnice so zanjo plačale 2,3 milijona evrov. Zgradili ...

Komentar novinarja

Helena Race

komentar

Ker je bila cerkev v Butalah premajhna, so jo vrli možje pognojili, slekli suknjiče, se s hrbti uprli v steno in jo razširili. Postopek jih je drago stal, saj jim je nekdo, medtem ko so se v cerkvi trudili s potiskanjem, ukradel suknjiče. Ali so s hrbti poskusili premakniti tudi peron v Gornji Košani, s katerega ni mogoče stopiti na vlak, ker je od njega preveč oddaljen, ni znano. Je pa jasno, da je bila tudi gradnja te - milo rečeno - neposrečene postaje draga. Stala je kar 2,3 milijona evra,...

Preberi več

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom in A1. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

* Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča. Ne vključuje PDF.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano