Od odtenkov teme do Jackie

V “postvalentinovskem” koncu tedna bo največja gneča za ogled drugega dela razvpite (ne)erotične franšize Petdeset odtenkov sive. Lahko si ga ogledate v koprskem Cineplexxu, sežanskem kulturnem domu in kinogledališču Tolmin.

Natalie Portman je po glavni vlogi v Črnem labodu, za katero je prejela oskarja, v Jackie 
ustvarila še eno igralsko mojstrovino.
Natalie Portman je po glavni vlogi v Črnem labodu, za katero je prejela oskarja, v Jackie ustvarila še eno igralsko mojstrovino. 

PRIMORSKA > V 50 odtenkih teme se ponovno srečamo z Dakoto Johnson in Jamiejem Dornanom v glavnih vlogah, ki skušata na noge postaviti njun ljubezenski odnos, a kaj, ko se na Christiana zgrnejo temačne sence iz njegove preteklosti. Vsi tisti, ki ste trpeli že ob gledanju prvega dela, in želite spoznati Dornana v svoji najboljši igralski luči, na Netflixu poiščite prvo in drugo sezono nadaljevanke Padec, kjer v glavni vlogi diaboličnega serijskega morilca blesti ob boku Gillian Anderson.

V koprskem Cineplexxu je na ogled še biografska drama Jackie, v kateri je oskarjevka Natalie Portman ustvarila veličasten in zelo kompleksen portet najslavnejše ameriške prve dame. V izolskem Art kinu Odeon bo že danes primorska premiera drugega dela enega kultnejših filmov devetdesetih let Trainspotting. Za režijo je ponovno poprijel Danny Boyle, ki mu je uspelo zbrati skupaj tudi vso staro igralsko gardo, z Ewanom McGregorjem na čelu. V tržaškem gledališču Ariston pa je že na ogled ameriška indie senzacija leta 2016 Mesečina, ki ima kar osem nominacij na prihajajoči podelitvi oskarjev.

BP


Najbolj brano