Sežanski Žarki in Kosovel na ogled v Hrpeljah

Foto klub Žarek iz Sežane deluje že 23 let, od letos z novim predsednikom - Radovana Gregorčiča je nasledil Igor Petaros.

 Foto: Olga Knez
Foto: Olga Knez

HRPELJE > Klub je v prostorih Občine Hrpelje-Kozina odprl razstavo Žarki in Kosovel. Korenini v klubskem natečaju ob 110. obletnici Kosovelovega rojstva leta 2014. Nanj je prispelo 256 fotografij, najboljše med njimi pa je izbrala strokovna komisija, ki so jo sestavljali mojster fotografije Dušan Miška, profesor likovne umetnosti Samo Onič in profesorica slovenščine Barbara Čepirlo. O nastanku razstave, s katero so letos počastili 90. obletnico Kosovelove smrti, je spregovoril predsednik kluba Igor Petaros, hrpeljsko-kozinska županja Saša Likavec Svetelšek pa je v pozdravu poudarila umetniško vrednost fotografij. Otvoritev sta s pesmijo in igranjem na kitaro obogatila Helena Čehovin Gerželj in Igor Fabjan. Na razstavi, ki bo na ogled do konca avgusta, se predstavljajo kraški fotografi Božica Mihalič, Cvetka Šemrov, Dajana Čok, Jana Štok, Marija Maruša Maraž, Igor Fabjan, Igor Petaros, Matej Skubic, Radovan Gregorčič, Stojan Gorup, Simon Rebula, Zvonko Malovec in Zoran Tuševski.

OK


Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
 
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 5% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano