Seksi koledar gasilcev z Unca

Člani prostovoljnega gasilskega društva Unec so se po uspešni prodaji vročega koledarja za leto 2015 odločili, da znova stopijo pred fotoobjektiv. Izkupiček od prodaje koledarja za leto 2016 bodo namenili za nadgradnjo gasilskega vozila.

Septembrska mišičnjaka
Septembrska mišičnjaka 

UNEC > Gasilci iz PGD Unec, ki pogosto posredujejo v okoliških primorskih krajih, so z lanskoletno odločitvijo, da pozirajo za vroč koledar, zadeli v polno. “Naročila za koledar so prihajala od vsepovsod, skupno smo jih prodali kar 2200, kar je pomenilo precejšen del sredstev za nakup podvozja gasilskega vozila, ne pa tudi za njegovo nadgradnjo,” pravi član PGD Unec Tomaž Šlajnar.

Glede na številne pozitivne odzive in naročila za leto naprej so se odločili, da tudi za leto 2016 ustvarijo seksi koledar. Fotoobjektivu so se postavni gasilci nastavili še bolj zapeljivo in izzivalno. Prisluhnili pa so tudi moškim željam po ženski verziji koledarja. “Naše gasilke so zbrale pogum in se pomanjkljivo oblečene postavile pred fotografski objektiv. Tako imamo letos kar dva koledarja, s katerima bodo lahko zapolnjene prazne stene tako v kuhinjah kot v delavnicah,” šaljivo doda Šlahnar.

En koledar stane 10 evrov, oba skupaj pa prodajajo po 18 evrov. Naročiti jih je moč na elektronski naslov gasilci.unec@gmail.com.

ID


Najbolj brano