Motorist se je hudo poškodoval

32-letna voznica avtomobila je včeraj popoldne v Kopru izsilila prednost 42-letnemu vozniku motornega kolesa. Pri trčenju se je voznik motornega kolesa hudo poškodoval, zato so ga odpeljali v izolsko bolnišnico.

Motorist se je včeraj v prometni nesreči v Kopru hudo poškodoval. Fotografija je simbolična Foto: Danijel
Motorist se je včeraj v prometni nesreči v Kopru hudo poškodoval. Fotografija je simbolična Foto: Danijel

PRIMORSKA> 52-letni Srb je včeraj v Izoli parkiral svoje motorno kolo, svojo motoristično jakno pa je obesil kar na sosednji motor in se odpravil v recepcijo hotela. Ko se je vrnil, je ugotovil, da mu je jakno, v kateri je imel 4000 evrov in rezervne ključe vozila, nekdo ukradel.

Trčil je v kolesarja

16-letni Postojnčan je včeraj zjutraj vozil kolo na regionalni cesti iz smeri Dutovelj proti Skopem. V križišču za železniško postajo Dutovlje je zavijal levo, v tistem trenutku pa je v isti smeri pripeljal voznik v avtomobilu in kolesarja pričel prehitevati. Z vzvratnim ogledalom je trčil vanj, kolesar pa je padel po vozišču. Voznik avtomobila se je ustavil, ker pa mu je kolesar dejal, da ni poškodovan, je odpeljal v smeri Nove Gorice. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti voznika avtomobila pozivajo, naj pokliče najbližjo policijsko postajo ali številko 113.

NR


Najbolj brano