Oven

Na poslovnem področju boste tvegali več kot običajno in po hitrih povratnih informacijah vas čaka pravo veselje. Čas je denar, določite, katere stvari imajo prednost. Razmislite o tem, ali si neka oseba zasluži novo priložnost.

Bik

Ne poslušajte drugih, ki vam bodo svetovali, da bi bila drugačna odločitev na poslovnem področju morda boljša, odločite se sami. Ob nekem srečanju boste spoznali, da stare strasti še niso ugasnile. Popazite na svoje zdravje.

Dvojčka

V poslovnih zadevah se vam obeta nekaj novega, posebnega, kjer boste lahko blesteli v polnem sijaju. Če boste vsak dan živeli neobremenjeno, bo to vaša največja prednost. Vaša dejanja bodo zgovornejša od besed.

Rak

Ker se ne marate ponavljati in želite razširiti svoje znanje in obzorje, boste ponudbo, ki vas ne bo pritegnila, gladko zavrnili. V ljubezni boste srečo našli tam, kjer je niste nikoli pričakovali. Presenetile vas bodo neke novice.

Lev

Na delovnem mestu se obetajo spremembe, ki vam bodo prinesle zadovoljstvo in opazno razliko na bančnem računu. Bodite ponosni nase in na svoje prednosti. Začeli se boste zavedati, da se sreča nasmehne le pogumnim.

Devica

Nove priložnosti v službi boste spretno izkoristili v svojo korist, zaradi preteklih izkušenj ste postali to, kar ste danes. Razdelite obroke na več manjših, tako boste aktivirali presnovo. Ljubezni se ne da razumsko analizirati.

Tehtnica

Ob nekem dogodku boste videli priložnost, da pristanete na boljšem delovnem mestu, izkoristite jo. V bližnji prihodnosti lahko pričakujete več pustolovščin. Za lepe trenutke v življenju se splača pretrpeti tudi tiste slabe.

Škorpijon

Zaradi dobre organiziranosti in pripravljenosti boste ponovno dosegli in presegli nedavni poslovni uspeh. V denarnih zadevah vam bo v pomoč vaša izredna iznajdljivost. Venera vam bo pomagala uresničiti vaše srčne želje.

Strelec

Nov projekt vam bo odprl vsa tista vrata, ki so v poslovnih zadevah vedno bila nekoliko priprta. Vaša osebna rast in razvoj sta najpomembnejša in prva investicija. Nova ljubezen bo tokrat zrasla iz radovednosti.

Kozorog

S sodelavcem se bosta pri delu odlično ujela, pogosto ne bosta potrebovala besed. Partner bo v odnos vnesel nekaj romantičnosti. Ostanite takšni kot ste, polni optimizma. V ljubezni se ne pustite zmesti, vztrajajte.

Vodnar

V poslovnih zadevah boste ob pravem času na pravem mestu, pretekle izkušnje vam bodo prinesle srečo in uspeh. Posvetite nekaj časa sebi in telesnemu ter duhovnemu razkošju. Razmišljali boste o posmrtnem življenju.

Ribi

Tista zvezdica, ki skrbi za vašo srečo v poslovnih in finančnih zadevah, bo še naprej zvesto in vztrajno svetila. Ne obremenjujte se s kritiko, ta vedno temelji na osebnem mnenju. Nekdo je za vašo ljubezen pripravljen storiti vse.