Shannen Doherty se bo vendarle pridružila ekipi Beverly Hillsa 90210

Ameriška igralka Shannen Doherty je sprva zavrnila, da bi s prvo ekipo nastopila v oživitvi kultne TV serije iz 90. let minulega stoletja Beverly Hills 90210. A si je premislila po smrti nekdanjega soigralca v seriji Luka Perryja. "Kot del njegove filmske družine, sem začutila, da je za vse pomembno, da se združimo in se mu poklonimo," je dejala.

Ameriška igralka Shannen Doherty je sprva zavrnila, da bi s prvo 
ekipo nastopila v oživitvi kultne TV serije iz 90. let minulega 
stoletja Beverly Hills 90210. A si je premislila po smrti nekdanjega 
soigralca v seriji Luka Perryja.
Ameriška igralka Shannen Doherty je sprva zavrnila, da bi s prvo ekipo nastopila v oživitvi kultne TV serije iz 90. let minulega stoletja Beverly Hills 90210. A si je premislila po smrti nekdanjega soigralca v seriji Luka Perryja.  

LONDON > Shannen Doherty bo tako v novi produkciji serije oživila lik Brende Walsh, Luke Perry pa je sicer v 90. letih slovel po vlogi Brendinega fanta, uporniškega Dylana McKayja. Serija je bila prvič na sporedu leta 1990, snemali pa so jo deset let, piše britanski BBC.

Perry je umrl 4. marca za posledicami možganske kapi. Prav tistega dne je televizija Fox napovedala obnovitev serije, znane tudi kot BH90210. Shannen Doherty je dejala, da se je po soigralčevi smrti odločila, da bo kljub začetnim zadržkom v seriji vendarle nastopila: "Čutila sem, da bo to predstavljalo poklon njemu in spominu nanj ter temu, kaj je predstavljal svojim oboževalcem in vsem nam."

View this post on Instagram

Band photos #bh90210

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Shannen Doherty naj bi kot gostja zaigrala tudi v televizijski seriji Riverdale, v kateri je prav tako nastopal Perry. Ni pa še znano, v kateri vlogi. Vest je 48-letnica naznanila prek svojega instagrama, skupaj s fotografijo, na kateri sta s pokojnim igralcem: "V izjemno čast mi je, da se bom Luku poklonila v Riverdalu."


Najbolj brano