Tina Turner je izgubila svojega najstarejšega sina

Mediji po vsem svetu so danes objavili novico, da je legendarna rockerica Tina Turner izgubila svojega najstarejšega sina. Craig Turner naj bi na pragu 60-ih let storil samomor. Ameriška glasbenica se je zavila v molk.

Mediji po vsem svetu so danes objavili novico, da je legendarna 
rockerica Tina Turner izgubila svojega najstarejšega sina. Foto: Facebook
Mediji po vsem svetu so danes objavili novico, da je legendarna rockerica Tina Turner izgubila svojega najstarejšega sina. Foto: Facebook

NEW YORK > Ugibanj, zakaj se je na takšen način Craig Turner poslovil, je veliko, vendar pravega vzroka najbrž ne ve nihče. Mrtvega so ga našli v torek na njegovem kalifornijskem domu.

Tina Turner je imela komaj osemnajst let, ko se je iz zveze s saksofonistom Raymondom Hillom rodil njen prvorojenec. Po poroki z razvpitim Ikeom Turnerjem, je Craig prevzel njegov priimek, njegov očim pa ga je tudi uradno posvojil.

Turnerjevi se je v zakonu z Ikeom, ki je umrl pred enajstimi leti, rodil še 57-letni sin Ronnie, posvojila pa je tudi oba njegova biološka sinova - zdaj 59-letnega Ika mlajšega in 58-letnega Michaela.

78-letna Tina Turner je bila le nekaj ur pred sinovo smrtjo na pariškem tednu mode. Po pretresljivi novici se je kraljica rock'n'rolla zavila v molk.

Ob tragičnem dogodku je tuji tisk še spomnil, da je v preteklosti Tina Turner velikokrat govorila o tem, kako jo je Ike v zakonu pretepal in zlorabljal, mali Craig pa je njune prepire pogosto le nemočno opazoval. Povedala je: “Bil je tako zelo žalosten, saj je bil izjemno čustven otrok. Nekoč je med pretepom z Ikeom potrkal na vrata in vprašal, ali sem v redu. Pretresena sem si želela le, da bi bilo otrokom vsaj to prizaneseno.”


Najbolj brano