Idris Elba bo bežal pred morskim levom

Britanski igralec Idris Elba bo nastopil v vlogi protagonista preživetvenega trilerja Beast. Film, v katerem je junaku na sledi morilski morski lev, je navdahnjen z zgodbo Jaimeja Primaka-Sullivana, scenarij zanj pa podpisuje Ryan Engle, poroča za film specializirani portal The Hollywood Reporter. Režiral bo Baltasar Kormakur.

Britanski igralec Idris Elba ni le igralec, je tudi glasbenik in DJ, pred časom pa se ga je omenjalo kot 
morebitnega naslednika Daniela Craiga v vlogi Jamesa Bonda.  Foto: Matt Crossick / PA Images / Prof
Britanski igralec Idris Elba ni le igralec, je tudi glasbenik in DJ, pred časom pa se ga je omenjalo kot morebitnega naslednika Daniela Craiga v vlogi Jamesa Bonda.  Foto: Matt Crossick / PA Images / Prof

LOS ANGELES > Idris Elba se bo v novem filmu znašel v podobnem položaju, kot se je Blake Lively kot deskarka v Nevarnosti iz globine (2016), ki ga podpisuje Jaume Collet-Serra. Razlika bo le v tem, da je priljubljeno igralko preganjal morski pes, antagonist Elbe v filmu Beast pa bo krvoločni morski lev. Več o filmski zgodbi za zdaj ni znano.

Režijo filma je prevzel Baltasar Kormakur, ki je zaslovel z grobimi trilerji, postavljenimi pred kuliso rodne Islandije. Tem so sledili preživetveni trilerji, kakršna sta denimo Everest iz leta 2015 ali pa Izgubljena med valovi (2018), v kateri se protagonista znajdeta sama sredi odprtega morja.

Producenti filma bodo Will Packer, James Lopez in Kormakur, izvršni producent pa avtor izhodiščne zgodbe za film Jaime Primak-Sullivan. Trojica Packer-Lopez-Primak-Sullivan je sicer že sodelovala pri kriminalni drami Breaking In iz leta 2018, ki jo je režiral James McTeigue, glavno vlogo pa je odigrala Gabrielle Union.


Najbolj brano