Oven

Na poslovnem področju vas čaka raznoliko delo, zanimivo in dinamično, takšno, ki vas bo vedno znova v celoti pritegnilo. Vezi s partnerjem se bodo po pogovoru utrdile. Pojdite v naravo.

Bik

Mati narava vas je bogato obdarila, izkoristite to. Nepričakovan denar bo spremenil vaše poslovne in finančne načrte. Oddahnili si boste od preteklih naporov, nekatere skrbi bodo nepomembne.

Dvojčka

Neka oseba si bo na svoj način razlagala vašo prijaznost. Povsem realno boste razmišljali o službi in svojih načrtih v karieri. Poslovna odločitev bo razlog za spremembo vaših ustaljenih vrednot.

Rak

V ljubezni vas z malo truda čaka sladka nagrada. Spoznali boste, kje so vaše prednosti na poslovnem področju in jih s pomočjo svojih sposobnosti dobro izkoristili. Več se gibajte v naravi.

Lev

Na finančnem področju ne ostanite samo pri idejah. Začutili boste polno moč ljubezni. Ko boste ugotovili, da se nima smisla jeziti na vse tiste, ki vam v službi mečejo polena pod noge, vam bo laže.

Devica

Novosti, ki se bodo pojavile v vašem zasebnem življenju, bodo pozitivne narave. Upoštevajte stanje svojega duha. Ne bo vam primanjkovalo potrpežljivosti in odločnosti pri izpeljavi novega načrta.

Tehtnica

Vaš jasen in odkrit način komuniciranja v službi bo naletel na veliko odobravanja. Bodite skromni in izvirni. Da ne bi utonili v poslovnih in drugih ponudbah, si naredite dober načrt.

Škorpijon

Tesnoba, ki vas prevzema pred pomembnimi dogodki, je povsem normalna. Prosti čas izkoristite aktivno. V odnosu z drugimi bo komunikacija odločilnega pomena, zato bodite previdni.

Strelec

Ne razmišljajte preveč o tem, kaj si o vas misli okolica. S partnerjem bosta sklenila uspešen kompromis o vajinih osebnih željah. Na poslovnem področju se zberite, razmislite in šele nato ukrepajte.

Kozorog

V finančnih zadevah se odločite za tisto, kar vam bo prineslo največ koristi. Čaka vas prijeten in moder pogovor z enim od sorodnikov. Dobro boste znali unovčiti svoje znanje in poskrbeti za dobiček.

Vodnar

Vaša razpoloženost in dobra volja bosta pripomogli k dobremu vzdušju v službi. V ljubezni nekaj samoiniciative ne bo odveč. V poslovnih zadevah boste poželi veliko uspehov, a ne zapravljajte preveč.

Ribi

Neko osebo boste postavili pred dejstvo in končno odločitev. Obveznosti, ki ste si jih naložili, lahko počakajo, saj sami dobro veste, kaj je ta trenutek za vas najpomembnejše. Smeh je pol zdravja.