Oven

V delo vložite le toliko truda, kolikor je res nujno, presežek moči lahko izkoristite na bolj zabaven način. Na finančnem področju vas bodo motivirali zunanji dejavniki. Nekdo vas brezmejno in brezpogojno ljubi.

Bik

Ko boste objektivno analizirali svoje poslovno življenje, boste ugotovili, da ste v določenih trenutkih presegli sami sebe, zato bodite ponosni nase. Blesteli boste doma in med prijatelji ter iz vsega potegnili najboljše.

Dvojčka

Na poslovnem področju se boste povzpeli na sam vrh uspešnosti in tam tudi ostali. Uživali boste v različnih pogledih družinskega življenja. Čaka vas zanimiva pot skupaj s partnerjem. Spoznali boste osebo, ki vas bo navdihnila.

Rak

Utrdili boste stare vezi in si pridobili nekaj novih prijateljev. Zob časa ni načel vaših sposobnosti, saj ste z leti vse bolj uspešni. Dajte partnerju možnost, da vam pokaže, koliko mu v resnici pomenite. Obujali boste prijetne spomine.

Lev

Osredotočeni boste na dva cilja, a primanjkovalo vam bo časa zase. Prijetno boste presenečeni v službi, kjer se bo sodelavcev držala dobra volja. Partner vas bo razveselil z neko novico. Samski levi se bodo znašli pred izbiro.

Devica

Ste med najbolj zaželenimi delavci v svojem podjetju in zato vas bodo primerno nagradili. Zadeve na finančnem področju se bodo premaknile na bolje. V neki družbi bo partner pohvalno govoril o vas. Venera bo uredila čustveno področje.

Tehtnica

Pred seboj boste imeli jasen cilj, h kateremu boste usmerili veliko energije ter slavili poslovno in zasebno zmago. Za boljše razumevanje sveta in tistega, kar se dogaja v vašem okolju, bi vam koristilo več znanja s področja psihologije.

Škorpijon

K vsakemu dejanju pristopate previdno, imate prirojeno iznajdljivost, zato boste iz vsake situacije izstopili kot zmagovalec. Temperament bo očaral vašega partnerja. Izvedeli boste, kaj se z nekom dogaja.

Strelec

Nenavaden posel vašega znanca bo povod za vaše prihodnje poslovne podvige, uspešno bosta sodelovala. Finančno si boste nekoliko opomogli, zadovoljni boste z vsakdanjimi uspehi. Vaše orožje je vaš nasmeh.

Kozorog

Ste pametni in spretni, na poslovnem področju pa ste vse leto dobro napredovali, zato vas ob koncu leta čaka nekaj pozitivnih presenečenj. Ker ste izrazito prijeten in komunikativen človek, vas bodo v domačem krogu zelo veseli.

Vodnar

Ste ljubezniv človek in imate visoke ideale, ki ste jih v preteklosti že dosegli. Vaša načela vam ne bodo povzročala težav v službi. S svojim preprostim obnašanjem boste v neko družbo vnesli sproščenost in veselje.

Ribi

Glede na vaše sposobnosti vam ne bo težko izbrati prave poti, na kateri bi lahko nizali uspehe. Dosegli boste visoko raven samouresničitve in postali znani po duhovnem bogastvu. V ljubezni ne bodite zadržani, zato z besedo na dan.