#kulinarika

Za sosedovo mizo: Madžarska
Sobota
Za sosedovo mizo: Madžarska
Bologna: mesto, kjer so delovali največji umi, je prispevalo v zakladnico človeštva tudi nekaj zelo prepoznavnih jedi
Kulinarika
Bologna: mesto, kjer so delovali največji umi, je prispevalo v zakladnico človeštva tudi nekaj zelo prepoznavnih jedi
Ajda, živilo prihodnosti
Sobota
Ajda, živilo prihodnosti
Trst ni slovel samo po bordelih, ampak tudi po oštarijah (FOTO)
7. Val
Trst ni slovel samo po bordelih, ampak tudi po oštarijah (FOTO)
Kdo tam nekaj kuha?
Kulinarika
Kdo tam nekaj kuha?
Za mlade gostince je kriza izziv
7. Val
Za mlade gostince je kriza izziv
Naj kuharji vedo, kaj delajo kmetje, in kmetje, kaj delajo kuharji
7. Val
Naj kuharji vedo, kaj delajo kmetje, in kmetje, kaj delajo kuharji
Okusen vikend vabi
Kulinarika
Okusen vikend vabi
Sporočilo treh Michelinovih zvezdic
Uvodniki
Sporočilo treh Michelinovih zvezdic
Na kulinaričnem dogodku Po Primorsko: “Šele prvi dan sva tu, pa sva si že rekli, da bi tukaj lahko živeli” (FOTO)
Slovenija
Na kulinaričnem dogodku Po Primorsko: “Šele prvi dan sva tu, pa sva si že rekli, da bi tukaj lahko živeli” (FOTO)
Jureta Počkaja navdihnila filmska klasika: “To bo lep dan”
Srednja Primorska
Jureta Počkaja navdihnila filmska klasika: “To bo lep dan”
Festival je v središču Vipave bliže ljudem
Kulinarika
Festival je v središču Vipave bliže ljudem
Spomladanski Teden restavracij v 22 primorskih gostilnah
Kulinarika
Spomladanski Teden restavracij v 22 primorskih gostilnah
Salicornia, gastronomski start-up Vjekoslava Hederića in Jana Sinčiča
Kulinarika
Salicornia, gastronomski start-up Vjekoslava Hederića in Jana Sinčiča
Na krožnike lokalnih gostincev pridelki lokalnih kmetov
Srednja Primorska
Na krožnike lokalnih gostincev pridelki lokalnih kmetov
Ne le čemaž, zanimiva je tudi “rabaštelca”
Kulinarika
Ne le čemaž, zanimiva je tudi “rabaštelca”
Michelinke ostajajo, Primorska ima skupno štiri
Kulinarika
Michelinke ostajajo, Primorska ima skupno štiri
Kulinarika, pomemben steber slovenske identitete
7. Val
Kulinarika, pomemben steber slovenske identitete
Začenja se Teden restavracij
Sobota
Začenja se Teden restavracij
Iskanje izgubljenega znanja
Goriška
Iskanje izgubljenega znanja
Kuharske kape še čakajo
Kulinarika
Kuharske kape še čakajo
Večerje ob sveči v Beli hiši
Sobota
Večerje ob sveči v Beli hiši
Tomaž in Yuki stavita na domače
Kulinarika
Tomaž in Yuki stavita na domače
Vsestranska sivka je svoj dom našla tudi v kulinariki
Kulinarika
Vsestranska sivka je svoj dom našla tudi v kulinariki
Največ ni nujno najboljše
Sobota
Največ ni nujno najboljše