Facebook
Twitter
Instagram
Primorske novice
Iskalec
Akcija -70%
Naroči se
Uporabnik
Prijava
Registracija
Najdi
Primorska
Istra
Goriška
Srednja Primorska
Pri sosedih
Kronika
Mnenja
Komentarji
Kolumne
Uvodniki
Pisma bralcev
Slovenija
Svet
Kultura
Šport
Plus
7. Val
Na valovih znanja
Sobota
Zdravje
Zanimivosti
Iskalec
Išči
Primorska
Istra
Goriška
Srednja Primorska
Pri sosedih
Kronika
Mnenja
Komentarji
Kolumne
Uvodniki
Pisma bralcev
Slovenija
Svet
Kultura
Šport
Plus
7. Val
Na valovih znanja
Sobota
Zdravje
Zanimivosti
Facebook
Twitter
Instagram
Akcija -70%
Naroči se
#somelje
Kulinarika
Prvi somelje je Bufolin
19. 05. 2023, 10.44
Kulinarika
Pariški dnevi Valentina Bufolina
10. 02. 2023, 12.55
Kulinarika
Najdaljši someljejski seminar doslej
02. 12. 2022, 15.37
7. Val
Slovo prenovitelja istrske gastronomije
09. 09. 2022, 12.59
Kulinarika
Bufolin gre na prvenstvo v Pariz
21. 05. 2022, 06.00
Kulinarika
“Natakarja ne smemo enačiti s someljejem”
08. 04. 2022, 06.00
Kulinarika
30 let someljejskega združenja
21. 01. 2022, 15.43
Kulinarika
Novi someljeji iz covidnega časa
29. 10. 2021, 10.36
Sobota
Someljejstvo v času korone
10. 10. 2020, 11.34
Sobota
Vodiči v svetu gastronomije
14. 12. 2019, 06.00
Goriška
Slovenija je že četrt stoletja v svetovni someljejski orbiti
11. 12. 2019, 13.39
Sobota
Tečaji za več znanja o vinu
28. 09. 2019, 14.27
Kulinarika
Novi someljeji najvišje, tretje stopnje
07. 07. 2019, 06.00
Sobota
Veščina, katere največji sovražnik je nahod
23. 03. 2019, 06.00
Sobota
Glasnik vinske kulture
29. 12. 2018, 06.00
Sobota
Thierry Corona: “Slovenija ima izreden potencial”
28. 10. 2018, 08.00
Pod milim nebom
Partnerstvo med gosti in gostitelji
08. 05. 2018, 06.00