Dravo prevzel neapeljski poslovnež

Nogometni klub Drava bo novem v rokah italijanskih investitorjev, so na sredini večerni skupščini na Ptuju oznanili v klubu. Klub je na družabnih omrežjih že zaželel dobrodošlico novemu predsedniku Italijanu Salviu Passanteju, ki je prevzel vodenje kluba in ki prihaja iz Neaplja, poroča Ekipa SN.

 Foto: STA
Foto: STA

PTUJ > Gre za poslovneža Salvia Passanteja, ki ima v lasti spletno televizijo in spletno stran CacioNapoli24, še poroča slovenski športni dnevnik.

Po sporu med nigerijskimi lastniki in tedanjim podpredsednikom kluba Nastjo Čehom so na skupščini 10. februarja člani društva izglasovali razveljavitev pogodb med NŠ Drava in podjetjem NK Drava Dakinda.

Nekdanji predsednik kluba Nigerijec Emmanuel Akpakwu je dejal, da zadeva še zdaleč ni končana in da bodo novo vodstvo kluba prijavili pristojnim organom ter pravico poiskali na sodišču.

Za zdaj še ni jasno, v kakšni vlogi bo po italijanskem prevzemu kluba nekdanji slovenski reprezentant Čeh, ki je po burni skupščini v začetku preteklega tedna zasedel mesto predsednika.


Najbolj brano