Referendum o sprejemnem centru za migrante še ni odpisan

Vrhovno sodišče je ugodilo Občini Ilirska Bistrica, da dopusti revizijo zoper sodbo upravnega sodišča, ki je sklep občinskega sveta o izvedbi referenduma o sprejemno-registracijskem centru za migrante na mejnem prehodu Jelšane razglasilo za nezakonit.

Bistriški svetnik in pravnik Andrej Batista je uspel dokazati, da bi 
moralo sodišče glede referenduma o migracijskem centru presojati tudi ustavno pravico občanov do referenduma.  Foto: Katja Kirn Vodopivec
Bistriški svetnik in pravnik Andrej Batista je uspel dokazati, da bi moralo sodišče glede referenduma o migracijskem centru presojati tudi ustavno pravico občanov do referenduma.  Foto: Katja Kirn Vodopivec

ILIRSKA BISTRICA > Upravno sodišče je, kot smo poročali, namreč oba sklepa občinskega sveta o razpisu referenduma o sprejemno-registracijskem ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR 0,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom in A1. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

* Akcijska cena 0,99 EUR velja do 30. 6. 2019.

* Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča. Ne vključuje PDF.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano