Zaradi koronavirusa odpovedali tudi Kraško ohcet

Zadruga Naš Kras, Občina Repentabor in KD Kraški dom so danes sporočili, da morajo, glede na nastalo situacijo v zvezi s pandemijo novega koronavirusa odpovedati letošnjo izvedbo Kraške ohceti, ki naj bi se konec avgusta zgodila v repentabrski občini.

Dana Purič in Ivan Kerpan, letošnja novoporočenca, situacijo sicer 
obžalujeta. Dejala sta, da razmišljata pozitivno in se veselita 29. 
avgusta 2021, ko naj bi se končno res “vzela”  na Kraški ohceti. Foto: Marica Uršič Zupan
Dana Purič in Ivan Kerpan, letošnja novoporočenca, situacijo sicer obžalujeta. Dejala sta, da razmišljata pozitivno in se veselita 29. avgusta 2021, ko naj bi se končno res “vzela” na Kraški ohceti. Foto: Marica Uršič Zupan

REPENTABOR > “V sedanjem trenutku ni možno napovedati, kako se bo situacija razvijala, niti, kakšni bodo državni in deželni predpisi in odredbe glede prireditev na odprtem, združevanja velikega števila ljudi in preventivnega obnašanja posameznikov v določeni stuaciji. Sama organizacija takega praznika terja vsekakor veliko naporov in časa, brez zagotovil o možni izpeljavi pa je kakršnokoli planiranje nemogoče,”sporočajo organizatorji.

Dana Purič (v sredini) in Ivan Kerpan, letošnja novoporočenca, situacijo sicer obžalujeta. Dejala sta, da razmišljata pozitivno in se veselita 29. avgusta 2021, ko naj bi se končno res “vzela” na Kraški ohceti.


Najbolj brano