Hilton bo kmalu odprl svoj hotel tudi v Trstu

Palača zavarovalnice Ras na Trgu republike v Trstu bo konec novembra ali na začetku decembra zaživela v hotelski preobleki.

Palača zavarovalnice Ras na Trgu republike v Trstu bo konec 
novembra ali na začetku decembra zaživela v hotelski preobleki.  Foto: Vir:Primorski dnevnik/FotoDamjan
Palača zavarovalnice Ras na Trgu republike v Trstu bo konec novembra ali na začetku decembra zaživela v hotelski preobleki.  Foto: Vir:Primorski dnevnik/FotoDamjan

TRST > Na približno 8000 kvadratnih metrov veliki površini bo zaživel hotel Double Tree by Hilton, ki bo ponujal 125 štirizvezdičnih sob za 250 gostov, poroča Primorski dnevnik. V preteklih dneh so delavci odstranili še zadnje delavske odre v Ul. San Caterina, kjer v teh dneh urejajo pločnik za pešce, že pred tedni pa so odstranili lesene ograje pred vhodom v bodoči hotel.

Kot je za časnik povedal Andrea De Leo, marketinški menedžer hotelske družbe Hnh, je že skoraj vse nared za odprtje novega hotela. Vse sobe so že urejene, zadnje podrobnosti urejajo še v restavraciji in hotelski kavarni. Konec meseca pričakujejo še nadzor odgovornih pri hotelski verigi Hilton, ki bodo dali zeleno luč odprtju hotela. “Hotelsko nastanitev v našem novem hotelu že nekaj časa promoviramo na različnih družbenih omrežjih, sobe pa tržimo na portalu booking.com,” je še dodal DeLeo.


Najbolj brano