Tudi ta teden v Kopru cepljenje za nenaročene

Zdravstveni dom Koper in zdravstveni zavod Cor Medico v sodelovanju z Mestno občino Koper sta tudi ta teden zagotovila dodatne termine za cepljenje. Nenaročene na Dellavallejevi ulici 3 cepijo že danes, z mobilno cepilno enoto bodo jutri med 15. in 17. uro prisotni pred poslovalnico Agraria Koper, cepljenje bo ponovno organizirano tudi v petek.

Fotografija je simbolična. Foto: Danijel Cek
Fotografija je simbolična. Foto: Danijel Cek

KOPER > Cepijo s cepivom proizvajalca Pfizer Biontech. Cepljenje za nenaročene organizirajo že danes med 14.30 in 18. uro. Udeleži se ga lahko vsak, ne glede na to, ali je občan koprske občine ali ne. Nenaročene bodo znova cepili v petek, 3. decembra, med 8. in 10. uro ter med 10.30 in 13. uro. Cepljenje organizirajo tudi v četrtek, 2. decembra, a le za predhodno naročene, sporočajo s koprske občine.

Mobilna cepilna enota koprskega zdravstvenega doma bo jutri, 1. decembra, med 15. in 17. uro v neposredni bližini poslovalnice Agraria Koper.

Sicer ZD Koper v Otroško šolskem dispanzerju organizira tudi cepljenje otrok, starih med 12 in 18 let. Cepljenje poteka po predhodnem naročilu na telefonski številki 05 6647 271.

Ob povečanem zanimanju za cepljenje je tudi Zdravstveni zavod Cor Medico zagotovil dodatne termine za nenaročene. Proti bolezni covid-19 in sezonski gripi bodo cepili že ta konec tedna, in sicer v petek, 3. decembra, med 14. in 18. uro v Šalari na Vanganelski cesti 20. Na isti lokaciji se bo možno cepiti tudi v soboto, 4. decembra, med 12. in 16. uro. Sicer cepljenje izvajajo tudi vsako sredo od 15. do 17. ure v Ankaranu na Regentovi 2, še dodajajo na občini.


Najbolj brano