Koprska občina išče dva nova sodelavca

Mestna občina Koper je objavila javna natečaja, s katerima išče višjega svetovalca za splošne zadeve in javna naročila ter notranjega revizorja podsekretarja - vodjo medobčinske notranje revizije. Obe zaposlitvi sta za nedoločen čas, s polnim delovnim časom, sporočajo z občine.

Mestna občina Koper je objavila javna natečaja, s katerima išče 
višjega svetovalca za splošne zadeve in javna naročila ter notranjega revizorja podsekretarja - vodjo medobčinske notranje 
revizije. Foto: Biljana Pavlović
Mestna občina Koper je objavila javna natečaja, s katerima išče višjega svetovalca za splošne zadeve in javna naročila ter notranjega revizorja podsekretarja - vodjo medobčinske notranje revizije. Foto: Biljana Pavlović

KOPER > Zadolžitve višjega svetovalca za splošne zadeve in javna naročila obsegajo vodenje upravnih postopkov, vodenje in nadzor nad izvajanjem postopkov javnih naročil občine, sodelovanje pri postopkih za zavarovanje premičnega in nepremičnega premoženja občine in izvajanje podpornih nalog za Medobčinsko upravo Istre iz delovnega področja organizacijske enote. Kandidati morajo imeti izobrazbo s področja prava in najmanj štiri leta delovnih izkušenj. Prijave za omenjeno delovno mesto na občini sprejemajo do ponedeljka, 13. decembra.

Zadolžitve notranjega revizorja podsekretarja – vodje Medobčinske notranje revizije v Medobčinski upravi Istre pa obsegajo vodenje organizacijske enote, izvajanje notranjega revidiranja in svetovanje o obvladovanju tveganja, načrtovanje revizijskih tehnik in metod vzročenja, pripravo revizijskih poročil ter izvajanje drugih nalog. Kandidat mora imeti visokošolsko univerzitetno izobrazbo oziroma magistrsko izobrazbo po drugi bolonjski stopnji, najmanj šest let delovnih izkušenj in opravljen izpit za državnega notranjega revizorja. Rok za oddajo vlog je petek, 10. december, sporočajo z občine.


Najbolj brano