Rock Šok bo zatresel Lakeness

V Društvu mladi Renče-Vogrsko pripravljajo še zadnji večji koncert tega poletja na prizorišču Lakeness. V soboto bo po letu dni znova čas za dogodek Rock Šok s slovenskimi rock skupinami.

Skupina Happy Ol
Skupina Happy Ol'Mcweasel bo tudi letos nastopila na koncertu Rock Šok. Foto: Arhiv Happy Ol'Mcweasel

VOLČJA DRAGA > Letošnjemu koncertu Rock Šok so prireditelji iz vrst Društva mladi Renče-Vogrsko pripisali “podnaslov” Zadnje dejanje, saj bo to, kot pravijo, zadnji dogodek, ki ga bo na prizorišču Lakeness v Volčji Dragi organizirala ekipa društva, ki je iz močvirja ustvarila Lakeness in s številnimi dogodki v šestih letih zaznamovala poletja na Goriškem.

Tudi glasbenih skupin, ki bodo nastopile v soboto zvečer, niso naključno izbrali. Na velikem odru prizorišča ob jezeru v Volčji Dragi bodo od 21. ure naprej namreč nastopili tisti, ki so Lakeness najbolj zaznamovali v minulih šestih letih.

Zaigrali bodo Zmelkoow, ki so igrali tudina prvem dogodku, pa “žurerji” Happy Ol'Mcweasel, za sobotno priložnost se bosta ponovno združili domači zasedbi Ibunge in The Indicals, nastopil pa bo še novonastali band Peeps.


Najbolj brano