Pomagajo mladim priseljenkam

Za lažje komuniciranje pri zdravniku, v trgovini, vrtcu, šoli, nasploh za lažji vklop v vsakdanje življenje so v Humanitarnem društvu Kid skupaj z Goriška.si pripravili brezplačen tečaj slovenskega jezika za mlade ženske iz Makedonije, ki so se priselile v Novo Gorico.

Čeprav 20-urni tečaj prinaša le seznanitev z osnovami jezika, 
bo mladim Makedonkam olajšal sporazumevanje  v vsakdanjem življenju. Foto: Nace Novak
Čeprav 20-urni tečaj prinaša le seznanitev z osnovami jezika, bo mladim Makedonkam olajšal sporazumevanje v vsakdanjem življenju. Foto: Nace Novak

NOVA GORICA > “Že vrsto let opažam, da prihajajo k nam te mame tujke in imajo s seboj za pomoč pri prevodu majhne otroke, sedem ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1 in Telemach. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 

*Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano