Družba Hit odpira nekatere igralnice

V družbi Hit bodo v soboto ponovno odprli vrata dveh igralniško-zabaviščnih centrov in igralnega salona ob avstrijski meji, so sporočili iz podjetja.

Odpirata se tudi igralnica in hotel Mond v Šentilju. Foto: Hit
Odpirata se tudi igralnica in hotel Mond v Šentilju. Foto: Hit

NOVA GORICA > Odpirajo se igralnica in hotel Mond v Šentilju, igralnica in hotel Korona ter igralni salon Casinò Larix v Kranjski Gori.

Igralniško-zabaviščna centra Mond in Korona ter igralni salon Casinò Larix (slednjega upravlja odvisna družba Hit Larix) bodo v prvi fazi poslovale s ponudbo v omejenem obsegu, a kot doslej 24 ur na dan. Poslovanje bodo v Hitu prilagajali povpraševanju gostov, zagotovljena bo možnost nočitev ter osnovna gostinska ponudba.

“V družbi Hit pozdravljamo vse ukrepe slovenske vlade in diplomatska prizadevanja, ki so pripeljala k sproščanju meje z Avstrijo ter s tem možnost prihoda avstrijskih gostov brez omejitev. To je ključno za vnovični zagon Hitovih poslovnih enot ob avstrijski meji,” je povedal predsednik uprave družbe Hit Tomaž Repinc.

Igralnice ob slovensko-italijanski meji pa zaenkrat ostajajo še zaprte. Tudi tu pričakujejo, da bodo začeli s poslovanjem tedaj, ko bo nemoten pretok obiskovalcev iz Italije.


Najbolj brano