Dam je odslej tudi butični hotel

Uroš Fakuč je s pomočjo družine uresničil tihe najstniške želje in nad restavracijo Dam v Kromberku, ki deluje že od leta 2005, odprl butični hotel visoke kategorije.

Uroš Fakuč (na fotografiji  z ženo Danijelo) je s pomočjo družine 
uresničil tihe najstniške želje in nad restavracijo Dam v Kromberku, 
ki deluje že od leta 2005, odprl butični hotel visoke kategorije.
Uroš Fakuč (na fotografiji z ženo Danijelo) je s pomočjo družine uresničil tihe najstniške želje in nad restavracijo Dam v Kromberku, ki deluje že od leta 2005, odprl butični hotel visoke kategorije. 

KROMBERK > Včeraj so predstavili hotel, ki ima sedem sob in dve suiti. Opremljen je po visokih standardih. Arhitektka Ksenija Djordjević je sledila Fakučevim zamislim in zasnovala sobe z vrhunsko opremo, s parketom in marmorjem ter najbolj kakovostnimi posteljnimi vzmetnicami in posteljnino. “Ne odstopam od standardov, ki sem si jih zastavil,” je poudaril Uroš Fakuč, ki gostom v hotelu s štirimi zvezdicami obljublja petzvezdična doživetja.

“Končno bodo lahko gostje, ki bodo pri nas večerjali, tukaj tudi prespali,” je dodal. Hotel že tri tedne sprejema goste, ki so doslej prišli iz kar dvanajstih držav. Fakuč v pomembni meri računa na gastronomske turiste, ki bodo vzeli Kromberk za izhodišče za raziskovanje regije. V hotelu, ki ga profesorica turizma in hotelirstva dr. Maja Uran Maravič ocenjuje za najlepšega zahodno od Ljubljane, bo za sobo z zajtrkom treba odšteti od 145 do 225 evrov na noč (za dve osebi).


Najbolj brano