V kraljestvu rib
Kulinarika
05. 04. 2020, 09.43
, posodobljeno: 05. 04. 2020, 19.53
Vsako mesto, ki da kaj na svoj ugled, ima ribarnico. Ponekod prodajajo ribe na isti tržnici kot sadje, zelenjavo, sir in meso, drugod je običaj, da so ribarnice oddvojene. Tako je bilo že v antičnem Bizancu, kjer so ribiči smeli prodajati svežo ribo zgolj iz čolnov ali na določenih delih obale, in to ...
Poznavalci vedo, da je škrge možno obarvati, zato ribe presojajo s pogledom v oči, ki ne smejo biti motne, in s pritiskom na meso, ki se mora odzvati ...
Si želite prebrati celoten članek?
Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop
1,99 EUR
Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.
Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob.
Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI
Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.