Novi someljeji najvišje, tretje stopnje

Društvo Sommelier Slovenije je letos tretjič v svoji zgodovini priredilo tečaj tretje stopnje someljejskega izobraževanja. Gre za najbolj poglobljen vstop v svet povezovanja hrane in pijač.

PRIMORSKA > Doslej so na someljejskih tečajih prve stopnje izobrazili blizu 1000 someljejev, slaba desetina pa jih je opravila tudi izobraževanje tretje stopnje, med njimi so v velikem številu Primorci.

Tretji seminar tretje someljejske stopnje so uspešno opravili: Brane Arh, Aleš Avbreht, Nina Bavčer, Vesna Belič, Ljubica Benda, Srečko Kenda, Nataša Kimovec, Kole Kostadinov, Jernej Kovač, Nataša Kranjec, Andrej Kurež, Tomaž Leben Leben, Matjaž Majdič, Urška Miklič, Mirjan Milunović, Emanuela Molek, Amir Murtić, Alenka Novak, Tina Podgornik, Ana Povše, Jurij Povše, Igor Radosavljević Dorner, Nik Ražman, Rok Ražman, Jože Rozman, Boštjan Skok, Mateja Skomina, Stojan Sopotnik, Borislav Stanojlović, Matevž Strajnar, Dare Špenko, Mihael Špenko, Tjaša Špenko, Špela Šuc, Mojca Tiršek, Tanita Tomažič, Mojca Trnovec, Andreja Urh, Tomaž Vidrih in Majda Vuga.


Najbolj brano