Do četrtka opravite, kar morate

Intenziven konec tedna bo podprl vaše lastne ideje, kreativnosti in predvsem povezavo z notranjo močjo, ki vam bo kar naenkrat postala nadvse pomembna. Začutili boste radost do življenja in celo ljubezen do sebe, kar vas bo pomirilo in vam omogočilo nov način razmišljanja.

V četrtek postane Merkur v vodnarju retrograden in bo tako vse do 4. februarja, ko bo prešel nazaj v kozoroga in vam omogočil, da prepoznate negativne misli in vzorce, ki vas ovirajo v dobrih temeljih ter sprejemanju materialnih dobrin.

Sobota / 8. januar

Že zjutraj pride Luna v znamenje ovna, kar bo okrepilo notranjo voljo in kar naenkrat boste budni in pripravljeni za akcijo. Ker se bosta srečala Sonce in Venera, je to odličen dan za ljubezen in zmenke. Samski se odprite za srečanja s simpatijami. Lažje boste sprejemali darila in tudi pokazali naklonjenost vsem okoli sebe. Sprostite pa se tudi v ljubezni do sebe in si vzemite čas za ljudi in stvari, ki so vam najbolj pri srcu. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, levi, tehtnice, kozorogi in ribe.

Nedelja / 9. januar

Odličen dan za strast in okrepitev vsega, kar ste začeli ali še želite začeti v novem letu. Sonce in Venera se še vedno družita v kozorogu, kar okrepi harmonijo doma in vam pokaže situacijo, za katero se je vredno potruditi. Samski boste morda srečali pravo osebo, zato sledite intuiciji, ki vas bo vodila v pravo smer. Vezanim pa bo danes jasno, če se je še smiselno potruditi za vaš odnos in na kakšen način ga obuditi v ljubezni in strasti. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, levi, tehtnice in kozorogi.

Ponedeljek, / 10. januar

Dinamično dopoldne z Luno v ovnu. Aktivirajte se in naredite maksimalno vse, kar lahko, saj ob 15:47 preide Luna v znamenje bika in bo preusmerila pozornost na hrano, počitek, uživanje. Vse bo potekalo bolj počasi. Tako bosta popoldne in večer bolj namenjena uživanju, če se boste sprostili. Ne reagirajte na provokacije in besedne ali fizične izzive, ki jih ne boste točno razumeli. Raje se umaknite in se posvetite sanjarjenju, meditaciji ali poslušanju glasbe. Vse to vam bo bolj koristilo kot brezpredmetno razglabljanje o tematikah, ki vam niso jasne. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, levi, škorpijoni, kozorogi in ribe.

Torek / 11. januar

Numerološko je odprt portal 111, ki vam skupaj z današnjimi vplivi zvezd omogoča prestopiti nekatera stara in nesmiselna čustva ter blokade preteklosti. Odprite se idejam in navdihu današnjega dne. Praktična Luna v biku vas bo usmerjala v dobre rezultate in lahko boste dobili zanimive ideje ali vas bo dogajanje v okolici usmerilo v stvari, ki bi jih sicer čisto drugače izpeljali. Poslušajte svojo intuicijo in ne bo vam žal, saj se boste končno rešili nekaterih slabih občutkov preteklosti ter zadihali v bolj jasno vizijo življenja. Najboljše počutje boste čutili ovni, biki, levi, kozorogi, vodnarji in ribe.

Sreda / 12. januar

Odličen dan za urejanje denarnih zadev in vseh materialnih dobrin. Danes pokličite mojstre ali kar koli je še potrebno, saj se Merkur počasi že ustavlja in v petek prehaja v retrogradno fazo, kjer bo ostal do 4. februarja. To pomeni, da boste imeli priložnost prepoznati negativne misli in navade, ki jih imate v povezavi z obiljem, domom in sprejemanjem obilja. Zapisujte si ideje in spoznanja, vse to vam bo namreč zelo prav prišlo. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, device, strelci, vodnarji in ribe.

Četrtek / 13. januar

Zgodaj zjutraj pride Luna v znamenje dvojčkov, zato je odličen dan za komunikacijo in organizacijo tistih idej in želja, ki jih morate v januarju še realizirati. Naredite si načrte za daljše obdobje, saj od jutri pa do 4. februarja ne boste mogli ničesar novega dobro štartati, ker vas bo pri tem oviral retrogradni Merkur. Pazite, da se ne zapletete v prepire okoli idej. Dovolite, da imajo ljudje okoli vas svoj način razmišljanja in se zavedajte, da niste poklicani, da jih spreminjate, če sami tega ne želijo. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, device in vodnarji.

Petek, / 14. januarja

Sprostite se in veselite, z Luno v dvojčkih boste klepetavi, številni vas bodo kontaktirali. Ker Merkur prehaja v retrogradno fazo, ne boste delovno najbolj učinkoviti, zato se raje odločite za druženja in klepet z ljudmi, ki jih boste ali naključno srečali, ali pa jih sami kontaktirajte in se zmenite za srečanja. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, device, kozorogi in vodnarji.


Najbolj brano