V Brkinih si prevoze delijo

Da bi privarčevali, vse več voznikov deli prevoz s sopotniki, ki so namenjeni na isti cilj. S tem obenem zmanjšajo porabo goriva in škodljive izpuste ter krepijo zavest, da je mobilen tudi tisti, ki uporablja javne prevoze ali prisede k sopotniku. Ob tednu mobilnosti prav na zahtevnost mobilnosti ...

Divaška županja Alenka Štrucl Dovgan (desno) se je včeraj 
preizkusila v vlogi prostovoljke, ki v sklopu Zavoda Sopotniki 
prevaža starejše občane.

  Foto: Lea Kalc Furlanič
Divaška županja Alenka Štrucl Dovgan (desno) se je včeraj preizkusila v vlogi prostovoljke, ki v sklopu Zavoda Sopotniki prevaža starejše občane.  Foto: Lea Kalc Furlanič

DIVAČA > “Osredotočili smo se na pomen delitve prevozov, ki na podeželju predstavlja izziv, saj je zaradi razpršenosti naselij potrebnega ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom in A1. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

* Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča. Ne vključuje PDF.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano