V Izoli z dobrodelnim nogometom zbrali 4500 evrov

Na dobrodelni nogometni tekmi v Izoli so minuli petek zbrali 4500 evrov, ki jih bodo namenili izolskim osnovnošolcem, so sporočili iz izolske občine.

Na dobrodelni nogometni tekmi v Izoli so minulu petek zbrali  
4500 evrov, ki jih bodo namenili  izolskim osnovnošolcem. Foto: Facebook/Občina Izola
Na dobrodelni nogometni tekmi v Izoli so minulu petek zbrali 4500 evrov, ki jih bodo namenili izolskim osnovnošolcem. Foto: Facebook/Občina Izola

IZOLA > V večnamenski dvorani Livade sta se v petek pomerili ekipi Velikanov slovenskega športa, ki so jo sestavljali Mladen Dabanovič, Sašo Udovič, Aleš Čeh, Mladen Rudonja, Primož Kozmus in ostali, v drugi ekipi pa so igrali znani Izolani, kot so Andrej Jereb, Drago Mislej-Mef, Rudi Bučar, Darko Milanić, Admir Sinanbegovič, Igor Božič in drugi.

Najprej je MoPZ Delfin zapel Zdravljico, nato so nogomet zaigrali najmlajši izolski nogometaši, sledila je tekma med znanimi Izolani in Velikani slovenskega športa, med premori pa so nastopile plesalke Balerime.

Kljub trudu je bila izolska ekipa na koncu poražena, a zato nič manj zadovoljna. Z dobrodelno akcijo pod okriljem Športnega društva Olimpiki, Centra za kulturo, šport in prireditve in Občine Izola so zbrali 4500 evrov, ki jih bodo razdelili med vse tri izolske osnovne šole, so sporočili iz izolske občine.

Spletno uredništvo


Najbolj brano