Kdo želi postati član občinskih komisij?

Ankarančanke in Ankarančane župan Gregor Strmčnik vabi, naj se pridružijo občinskim odborom in komisijam. Občinski svet je namreč odločil, da je napočil čas za oblikovanje stalnih delovnih teles - odborov in komisij.

Ankarančanke in Ankarančane župan Gregor Strmčnik vabi, 
naj se pridružijo občinskim odborom in komisijam. Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Ankarančanke in Ankarančane župan Gregor Strmčnik vabi, naj se pridružijo občinskim odborom in komisijam. Foto: Zdravko Primožič/Fpa

ANKARAN > Najmanj polovico njihovih članov bo imenoval občinski svet izmed svojih članov, ostale pa med občankami in občani. “Tako imate tudi vi možnost, da aktivno sooblikujete občino, ki bo res v službi ljudi,” želi občane k sodelovanju pritegniti župan Gregor Strmčnik. Zato vse, ki čutijo, da lahko prispevajo k delu občine (ali pa poznajo koga primernega), vabijo, da komisiji za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja sporočijo svojo pripravljenost za sodelovanje. Na spletni strani www.obcina-ankaran.si je objavljeno vabilo z dokumentom, v katerega občani lahko vpišejo, v katerih odborih in komisijah bi želeli sodelovati. Med drugim sta na voljo tudi občinski inšpektorat in občinsko redarstvo. Rok za prijavo je 15. april.

AP


Najbolj brano