Predolga pot do ortodonta

Otroci z Bovškega se skupaj s starši, ki morajo po možnosti vzeti dopust, vozijo v ortodontsko ambulanto v tolminskem zdravstvenem domu. Naslednja možnost je še bolj oddaljena v Šempetru pri Novi Gorici. V vsakem primeru so v neenakopravnem položaju z ostalimi v večjih mestih. Iz Dentalnega centra ...

Ekipa Dentalnega centra (z desne) Aleksander Kravanja in 
Sanda Lah Kravanja, Bojana Hvala, Irena Srebrnič, Alenka 
Zornik in Danijela Kenda Pagon.
Ekipa Dentalnega centra (z desne) Aleksander Kravanja in Sanda Lah Kravanja, Bojana Hvala, Irena Srebrnič, Alenka Zornik in Danijela Kenda Pagon.  

BOVEC > “Zelo pomembno je, da imajo tudi v manjših in odročnih krajih prebivalci dostopno zobozdravstveno oskrbo, saj se je za vsako ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Ob dnevu državnosti vam ob nakupu dnevnega paketa z mobilnim telefonom podarimo dodatni dnevni dostop. 2 dneva za ceno 1!
Hiter nakup z mobilnim telefonom - 1,99 EUR 0,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom in A1. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

* Akcijska cena 0,99 EUR velja do 30. 6. 2019.

* Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča. Ne vključuje PDF.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano