Letošnja Briška poroka v znamenju tanga

Letošnja Briška poroka, ki jo bodo v Brdih pripravili že četrto leto zapored, bo v znamenju tanga. Izbrana nevesta in ženin - Ana Clara Hostnik in Maximiliano Klebčar - domujeta sicer v Ljubljani, a sta oba rojena v Argentini, v domovini tanga.

BRDA > 27-letna Ana in 28-letni Maxi sta komisijo prepričala predvsem z iskreno željo po poroki. Želita si velike poroke v Brdih, kjer so, kot sama pravita, lepe vasice, prijazni ljudje in dobra vina. Večno zvestobo si bosta obljubila v soboto, 13. junija, na renesančnem gradu Dobrovo in navdušena že vabita sorodnike iz Argentine na nepozabno poročno slavje.

Organizatorji Briške poroke so letos prejeli 58 prijav iz vse Slovenije. Najprej so izbrali deset finalistov in nato razglasili zmagovalni par. Kot se ob takšni priložnosti spodobi, organizatorji pripravljajo tudi zanimiv program. Naj omenimo nastop glasbene skupine Marko Hatlak & FUNtango, ki bodo poskrbeli za vroče in strastne ritme tanga; grajsko dvorišče pa bo postalo plesni oder s profesionalnimi tango plesalci Savom in Maruško iz plesne šole GOtango.


Najbolj brano