Si je inšpektor ogledal stanje v Podgorju?

Redno prebiram primorski dnevnik – Primorske novice. Danes sem zasledil članek Velikonočni parkirni kaos v Podgorju. Še dobro, da se nismo kot družina odpravili na izlet, kot to počnemo večkrat, smo namreč redni obiskovalci našega tisočaka. Lepo ste zapisali, zakaj je do problema prišlo, zaradi kmetijskega inšpektorja, ki je Agrarni skupnosti Podgorje prepovedal pobiranje parkirnine na dokaj urejenem parkirišču in to za dva evra na dan (nekoga je to pač motilo).

Ali je bil kmetijski inšpektor na velikonočni ponedeljek v Podgorju in videl situacijo, ki jo je z odločbo Agrarni skupnosti sam povzročil?

Kaj pa zdaj? Avtomobili po celotni vasi in vaščani upravičeno norijo. Vprašanje, ki ga, prosim, naslovite na tega pametnega kmetijskega inšpektorja. Ali je bil na velikonočni ponedeljek v Podgorju in videl situacijo, ki jo je z odločbo Agrarni skupnosti sam povzročil? Koliko listkov, oziroma glob je napisal, saj so vsa ta vozila bila parkirana na kmetijskem zemljišču? Ali bo morda prišel kaznovat naslednjo soboto in nedeljo?

Sam menim, da to ni bila prava poteza navedenega gospoda. Prej so vozila parkirala na urejenem parkirišču, ki je polovica pod statusom kmetijsko, sedaj so pa vozila prav tako na kmetijskem zemljišču z razliko, da so parkirana po celotni vasi, mar ni to žalostno??? Ne verjamem, da je ta poteza kmetijskega inšpektorja premišljena in ne verjamem, da je upravičena, saj če z neko ureditveno odločbo povzročiš še večji nered in kaos ter škodo, je zagotovo ukrep neupravičen. Verjetno pa ima tudi ta gospod kakšnega šefa, morda v Ljubljani, morda na ministrstvu, ki bo o tej potezi, ali je bila pravilna, odločil. Odločil sem se, da tudi njega seznanim. Mediji ste edina možnost, da se ponovno uredi parkiranje v Podgorju na enem mestu.

IVAN iz Kopra


Pišite nam


Najbolj brano