Tudi Al Pacino se podaja v svet televizijskih serij

Ameriški filmski in gledališki igralec Al Pacino je igral mafijce, morilce in celo satana, zdaj pa se je poglobil v borca proti nacizmu. Upodobil ga bo v TV seriji Hunters, ki jo pripravlja producent in oskarjev nagrajenec Jordan Peele. Odlomek iz serije, katere avtor je David Weil, je objavil ponudnik Amazon Prime Video.

Ameriški filmski in gledališki igralec Al Pacino je igral mafijce, 
morilce in celo satana, zdaj pa se je poglobil v borca proti 
nacizmu.  Foto: Arhiv PN
Ameriški filmski in gledališki igralec Al Pacino je igral mafijce, morilce in celo satana, zdaj pa se je poglobil v borca proti nacizmu.  Foto: Arhiv PN

SEATTLE > "To ni umor. To je micva," pravi Al Pacino v kratki video najavi, ki daje slutiti, kaj je mogoče pričakovati. Po poročanju portalov, kot sta New York Post in Rolling Stone, bo serija, ki se je sprva imenovala The Hunt, vsebovala deset epizod, predvajati pa jo bodo začeli prihodnje leto.

Al Pacino bo odigral Meyerja Offermana, ki se poveže s somišljeniki, da bi "zrušili na stotine visokih nacističnih uradnikov", ki "živijo med nami in načrtujejo, da bodo v ZDA ustvarili četrti rajh", piše v opisu. Nastopili bodo tudi Jerrika Hinton, Josh Radnor, Kate Mulvany, Tiffany Boone, Greg Austin, Louis Ozawa Changchien, Carol Kane, Saul Rubinek, Dylan Baker in Lena Olin.

Za velikana filmske industrije zadnjih desetletij bo to po pisanju portala Rolling Stone prva redna vloga v televizijski seriji. Nazadnje je zaigral v dveh odmevnih letošnjih filmih: Bilo je nekoč v Hollywoodu Quentina Tarantina in The Irishman, ki je v režiji Martina Scorseseja pravkar prišel v ameriške kinematografe. Oba sta potencialna konkurenta za morebitne oskarje, ki jih bodo podelili februarja prihodnje leto.


Najbolj brano