Cmokfest za pester začetek poletnih počitnic

Center mladih Koper bo že četrto leto zapored poskrbel za pester začetek poletnih počitnic. Od srede 26. junija do sobote 29. junija bo v prostorih Centra mladih Koper in na različnih lokacijah po Kopru potekal mladinski festival Cmokfest.

Na sklepnem večeru bo nastopil Izolan Drill. Foto: Alan Bučar Vukšić
Na sklepnem večeru bo nastopil Izolan Drill. Foto: Alan Bučar Vukšić

KOPER > Za smeha in zabave poln začetek festivala bodo v sredo v novem mestnem parku poskrbeli stand up komiki: Perica Jerković, Gašper Bergant, Rok Škrlep in Žan Papič. V četrtek program nadaljujejo s koncertom Jurassic Sax - nastopili bosta skupini Pantaloons in Techno Vikings. V petek bo na Ukmarjevem trgu potekal že drugo leto zapored BMX in skate session. Za glasbeno ozadje pa bosta poskrbela DJ-a Lejon (Trite) in Rochwald. Festival bodo zaključili v soboto, v hip hop slogu, ko bodo z beati in rimami oder CMK-ja zavzeli N'Toko in Drill ter Masayah.

V sklopu spremljevalnega programa bodo že drugo leto zapored obiskovalci grafitirali koprski podhod, se naučili risati mandale, obiskali živo knjižnico, se pomerili v kar štirih turnirjih (nogomet in odbojka na mivki, namizni nogomet in igranje videoiger), si ogledali plesno improvizirano predstavo (Pre)Druga(čena) prihodnost ...

Celoten program najdete na tej povezavi: https://www.facebook.com/events/239920803400833/


Najbolj brano