Zastoji na primorski avtocesti zaradi prometne nesreče

Na primorski avtocesti pri Lomu v smeri Kopra se je ob 16:15 zgodila prometna nesreča. Voznik osebnega vozila je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v tovornjak.

Danes okoli 16.15 se je na avtocesti pri Lomu v smeri proti 
Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen 
tovornjak. Foto: Ambrož Sardoč.
Danes okoli 16.15 se je na avtocesti pri Lomu v smeri proti Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen tovornjak. Foto: Ambrož Sardoč. 

LOM > Nesreča se je zgodila pred počivališčem Lom. Trčili sta osebno vozilo in tovornjak, ki se je prevrnil, pretrgal odbojno ograjo in se zaustavil na drugem vozišču v smeri Ljubljane. Posredovali so gasilci PGD Dolnji Logatec in PGD Cerknica. V prometni nesreči se je laže poškodovala ena oseba, ki so jo reševalci prepeljali v bolnišnico. Gre za voznika avtomobila, ki jo je odnesel z lažjimi poškodbami. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

Zaradi odpravljanja posledic prometne nesreče je bil na tem delu avtoceste oviran promet tako v smeri Kopra kot tudi Ljubljane. V smeri Primorske je nastal daljši zastoj.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste sicer med Logatcem in počivališčem Lom sicer promet v obe smeri še vedno poteka samo po desnem pasu. Potovalni čas se proti Kopru podaljša za približno eno uro, proti Ljubljani pa za dobre pol ure.

Foto: Ambrož Sardoč


Najbolj brano