Voznica prevrnila tovornjak

Sedela je na vrhu kabine in žalostno gledala predse, preden so jo gasilci z lestvijo spravili na trdna tla. Tako nesrečno se je danes končala vožnja voznice, ki je s tovornjakom peljala zabojnik proti koprskem pristanišču. Čeprav ni vozila hitro, je s tovornjakom končala na boku.

 Foto: Danijel Cek
Foto: Danijel Cek

KOPER > Danes ob enih popoldne se je na krožišču bertoške vpadnice in Ankaranske ceste ob ograji koprskega pristanišča zgodila nesreča, ki je za dobro uro močno ovirala promet od Kopra proti Ankaranu in ustavila tistega od Bertokov proti Kopru. Po tej cesti se je nekaj minut prej v krožišče pripeljala voznica tovornjaka z ljubljanskimi oznakami in nameravala nadaljevati pot do koprskega pristanišča.

Tik pred izvozom iz krožišča pa se je žal tovornjak prevrnil, z njim vred pa tudi voznica v kabini. K sreči se pri tem ni poškodovala in je sama splezala iz kabine ter na njej nemočno čakala na pomoč. Tovornjak z zabojniki se je prevrnil v desno in strl ograjo, k sreči pa tam ni bilo nikogar. Prav tako se zabojnika nista skotalila po bregu v jarek do ograje pristanišča.

Policista koprske prometne policije sta zavarovala prizorišče in odganjala radovedneže, gasilci koprske brigade pa so z lestvijo pomagali voznici s kabine, nato pa s tovornjakom povlekli prevrnjen tovornjak nazaj na kolesa.


Najbolj brano