Utonil v desetih centimetrih vode

Nesrečni 31-letni Bistričan je v četrtek dopoldne omahnil v potok Sušec, padel na obraz v pičlih deset centimetrov visoko vodo in utonil. Po ugotovitvah zdravnice, so ga našli šele šest ur po smrti. Na betonskem robu struge naj bi po neuradnih informacijah našli pribor za uživanje droge.

Včeraj dopoldne je na kraju, ker je mladi Bistričan omahnil v potok 
Sušec in utonil, gorela sveča.
Včeraj dopoldne je na kraju, ker je mladi Bistričan omahnil v potok Sušec in utonil, gorela sveča.  

ILIRSKA BISTRICA > Tragedija se je v starem delu Ilirske Bistrice, v kompleksu nekdanjega Topola, zgodila v četrtek dopoldne. Kdaj natančno, bo za vedno ostala skrivnost, saj je bil pokojni 31-letni domačin v času nezgode sam. Prav tako bo ostala skrivnost, zakaj in kako je padel v komaj deset centimetrov globok potok Sušec. Po neuradnih podatkih naj bi na betonskem robu struge našli pripor za uživanje drog.

Po podatkih policije je ob pol štirih popoldne negibno telo mladeniča v strugi potoka našel občan in takoj poklical policijo. Na kraj so prihiteli policisti, bistriški reševalci in gasilci, ki pa domačinu žal niso mogli več pomagati. Gasilci so njegovo truplo takoj dvignili iz vode, vendar je zdravnica ugotovila, da je pokojni umrl že pred šestimi urami. Iz tega sklepajo, da se je morala nesreča zgoditi okrog pol desetih dopoldne.

Po ugotovitvah policije je nesrečni Bistričan z betonskega roba struge omahnil naprej v strugo potoka, pri tem udaril z glavo v kamen in obležal z obrazu v vodi. Če bi bil v tistem trenutku kdo v bližini in bi ga takoj potegnil iz vode, bi ga verjetno lahko rešil, tako pa je zdravnica ugotovila, da je v vodi ležal mrtev šest ur. Odredila je sanitarno obdukcijo


Najbolj brano