S kombijem trčil v drevo in umrl

Na cesti od Senožeč proti Lažam se je danes popoldne zgodila tragična nesreča, v kateri je umrl 34-letni domačin. Nekaj minut po 14. uri se je s kombijem peljal proti Lažam, ko je - nedaleč od tamkajšnjega bencinskega servisa - zapeljal s ceste in čelno trčil v obcestno drevo.

Na cesti  od Senožeč  proti  Lažam se je  danes popoldne  zgodila 
tragična nesreča, v  kateri je umrl 34-letni  domačin. Foto: ZGRS Sežana
Na cesti od Senožeč proti Lažam se je danes popoldne zgodila tragična nesreča, v kateri je umrl 34-letni domačin.  Foto: ZGRS Sežana

SENOŽEČE > Gasilci so najprej dobili obvestilo, da sta v vozilu ukleščena dva človeka, so po končani intervenciji povedali v sežanskem zavodu za gasilno in reševalno službo.

Na prizorišču hude nesreče so nato ugotovili, da je v zveriženi pločevini ostal ukleščen voznik kombija, ki je bil sam v vozilu. Že pred njihovim prihodom so bili tam senožeški gasilci ter zdravnik in medicinska sestra iz sežanskega zdravstvenega doma, za njima pa še njihova urgentna ekipa, ki je bila v času klica iz regijskega centra za obveščanje na drugi intervenciji.

V trku je voznik utrpel tako hude poškodbe, da mu niso mogli več pomagati. Gasilci so s tehničnim posegom prišli do pokojnega voznika, ki je ostal stisnjen na svojem sedežu, in ga predali pogrebni službi. Cesta je bila zaprta več kot tri ure.


Najbolj brano