Pri Kortah se je huje poškodoval kolesar

Pri Kortah je včeraj padel 39-letni kolesar iz Celja. Po prvih podatkih je huje poškodovan. Uporabljal je vso zaščitno opremo, so sporočili s koprske policijske uprave.

Fotografija je simbolična. Foto vir: pixabay.com
Fotografija je simbolična. Foto vir: pixabay.com 

PRIMORSKA > Včeraj popoldne so policisti na cesti Črni kal-Sočerga ustavili 45-letnega voznika osebnega avtomobila. Na vozilu so bile nameščene ukradene registrske tablice, vozilo je bilo odjavljeno iz prometa, voznik pa ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Avto so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Vijugal po avtocesti

Na izvozu z avtoceste v Postojni so policisti na podlagi obvestila očividca, da voznik avtomobila vijuga po avtocesti, ustavili 46-letnega voznika. Izdali so mu plačilni nalog zaradi neveljavnega prometnega dovoljenja in nezavarovanega vozila.

17-letnik pokal petarde

Včeraj ob 20.30 so policisti prejeli obvestilo o pokanju petard v Luciji. Policisti so na kraju izsledili 17-letnika, ki jim je izročil deset prepovedanih petard. Obveščeni so bili starši, sledi mu obdolžilni predlog.

Izginil odpadni kabel

Z dvorišča podjetja v Pivki je ponoči nekdo ukradel 330 metrov odpadnega kabla.

Iztočil 300 litrov goriva

Včeraj zjutraj so policisti obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega avtomobila, ki je bil parkiran na počivališču ob hitri cesti v Šempasu v smeri Italije. Neznani storilec je v času od ponedeljka, 6. decembra zgodaj zvečer do naslednjega dne zjutraj iz rezervoarja omenjenega tovornega vozila iztočil približno 300 litrov dizelskega goriva in tako eni od gospodarskih družb z območja Štajerske povzročil za približno 500 evrov škode.

V Šempetru pri Gorici kradli bakreno oblogo

Danes dopoldne so policisti obravnavali tudi tatvino bakra v Šempetru pri Gorici. Po prvih zbranih podatkih je neznani storilec ponoči z objekta trgovine odstranil in ukradel približno 15 metrov bakrene obloge v vrednosti okoli 1000 evrov. Ukradeno bakreno oblogo so policisti sicer danes dopoldne našli v bližini kraja kaznivega dejanja. Okoliščine kaznivega dejanja policisti še preiskujejo.


Najbolj brano