Precej okajeni 52-letnik v Kopru poškodoval dva parkirana avtomobila

Popoldan je voznik osebnega avtomobila v Kopru trčil v količke na pločnikih, na pločniku so ostali deli vozila, voznik pa se je odpeljal dalje. Zatem je isti voznik poškodoval še dva parkirana avtomobila. Policisti so voznika, 52-letnega državljana BiH, ki začasno prebiva v Kopru, izsledili na enem od bencinskih servisov.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Poškodovan je bil po glavi, zdravnik mu je nudil prvo pomoč, alkotest pa je pokazal 0,80 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje, sledi mu obdolžilni predlog.

V nesreči se je laže poškodoval desetletni otrok

Včeraj opoldne se je zgodila prometna nesreča v Izoli. 45-letna domačinka je vozila osebni avtomobil preblizu desnemu robu, zato je trčila v betonsko oviro in nato v parkirano osebno vozilo. Pri trčenju se je laže poškodoval desetletni otrok v vozilu, ki ni bil pripet z varnostnim pasom. Policisti so ji izdali plačilni nalog.

Ugriznil ga je pes

Popoldne so koprski policisti prejeli klic raznašalca pošte. Ko je v Ankaranu posredoval pošto starejšemu moškemu, je nanj skočil večji pes mešanec in ga ugriznil v desno roko. Pes je k sreči bil redno cepljen. Zoper lastnika psa sledi ukrep.

Zaprta tunela

Včeraj ob 14.06 se je v tunelu Dekani sprožil alarm zaradi previsokega tovora, zato je bil nekaj časa tunel zaprt. Eden od tovornjakov se je ustavil, drugi je zapeljal do predora in nato prevozil rdečo luč v tunelu naprej proti Črnem kalu, zatem pa prevozil še tunel Kastelec, ki je bil zaprt z rdečimi lučmi.

Vozniku tovornega vozila s priklopnikom, državljanu Češke, so policist izdali globo za vožnjo skozi rdečo luč. Vozniku tovornega vozila, državljanu Poljske, ki je bil pred tunelom Dekani in zaradi katerega se je sprožil alarm, policisti niso uspeli ugotoviti kršitve.

Izginil tomosov moped

V Luciji je nekdo včeraj popoldne pred enim od tamkajšnjih blokov ukradel zaklenjen moped znamke tomos avtomatic, reg. KPZL-88. Motor je vreden 500 evrov.

Nič zanimivega ni našel

Na Beblerjevi v Kopru je nekdo vlomil v stanovanje, vendar ni nič odnesel.


Najbolj brano