Na Ajdovskem našli žensko truplo

Policisti so včeraj dopoldne na kolovozni poti blizu hitre ceste H4 pri naselju Črniče v občini Ajdovščina našli žensko truplo. Zavarovali so dokaze za nadaljnje preverjanje in preiskovanje okoliščin smrti ženske.

Marino Pangos, vodja Sektorja kriminalistične policije Policijske 
uprave Nova Gorica Foto: Policija
Marino Pangos, vodja Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Nova Gorica Foto: Policija

ČRNIČE > Policiste so včeraj dopoldne obvestili o zapuščenem avtomobilu na kolovozni poti povsem blizu hitre ceste H4 blizu naselja Črniče. Na kraj so prišli ob 10.23 in našli žensko truplo.

Opravili so prve nujne preiskovalne ukrepe in zbrali obvestila. Tudi dežurna preiskovalna sodnica okrožnega sodišča je ob prisotnosti okrožne državne tožilke iz Nove Gorice opravila ogled kraja najdbe trupla in avtomobila. Pri tem so zavarovali dokaze za nadaljnje preverjanje oziroma morebitno preiskovanje okoliščin smrti ženske.

Identiteta ženskega trupla še ni uradno potrjena. Natančen vzrok smrti bodo verjetno ugotovili v okviru sodne obdukcije na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani in morebitnih dodatnih medicinskih preiskav.

Drugih podrobnosti v tem trenutku zaradi interesa kriminalistične preiskave in izvajanja nadaljnjih policijskih aktivnosti policisti javnosti ne morejo posredovati. To bodo storili, ko bodo celoviteje preiskali dogodek, je danes povedal Marino Pangos, vodja Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Nova Gorica.


Najbolj brano