Iz podjetja izginil merilni inštrument v vrednosti 12.000 evrov

Policiste so danes zjutraj obvestili, da je v Luciji nekdo vlomil v prostore podjetja. Po prvih informacijah manjka inštrument za opravljanje geodetskih meritev znamke Leica, vreden približno 12.000 evrov.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Policisti so včeraj popoldne v Lokvi pri Sežani ustavili 15-letnega Divačana, ki je vozil kolo z motorjem. V postopku so ugotovili, da ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja,. Vozilo so mu zasegli, sledi še enotni obdolžilni predlog.

Brez izpita in pijan

V Pivki so policisti včeraj ustavili 42-letnega domačina, ki je vozil avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Alkotest mu je pokazal 0,24 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Avtomobil so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Sin nasilen do matere

Koprski policisti so včeraj obravnavali nasilje v družini. Sinu, ki je že dlje nasilen do matere, sledi kazenska ovadba, izrekli so mu tudi prepoved približevanja.

Ilegalne migracije

V Račicah so policisti obravnavali deset Afganistancev, pri Dragonji enega Alžirca, ilirskobistriški policisti so obravnavali tri državljane Bangladeša (na avtobusu), pri Podgorju so obravnavali osem Turkov, pri Rakitovcu pa enega Maročana.


Najbolj brano