Iz hiše so odnesli za 4000 evrov materiala in orodja

V sredo dopoldan so policistom prijavili, da je nekdo vlomil v še ne vseljen objekt v okolici Postojne. Lastnikom je odnesel material za ogrevalno instalacijo in različno električno orodje. Škode je za več kot 4000 evrov.

 Foto: Sta
Foto: Sta

PRIMORSKA > V sredo okrog 16. ure je moški iz okolice Kopra v enem od lokalov v Kopru pri naročanju pijače položil na mizo pištolo. Policisti in kriminalisti so ga takoj obvladali in mu odredili pridržanje. Ugotovili so, da pištola ni prava, temveč gre za imitacijo pištole Beretta (plašilna pištola). Imitacijo so mu zasegli. Zaradi kršitev Zakona o orožju mu sledi obdolžilni predlog.

Glasbena oprema je izginila

V Izoli je nekdo vlomil v stanovanje in ukradel več kosov glasbene opreme, vredne več kot 1200 evrov.

Vozil je brez vozniškega dovoljenja

Zvečer so v Sečovljah imeli v postopku 33-letnega voznika iz okolice Ljubljane, ker ne poseduje vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Pijan je grozil sosedi

Policiste je včeraj okrog 1. ure poklicala Koprčanka in povedala, da ji grozi pijani sosed, ker ga je prišla opozorit na preglasno glasbo. Najprej jo je odrival, zatem pa ji zvonil na vratih. Policisti so mu izdali plačilni nalog. Malo pred 3. uro so ponovno zaznali glasno glasbo in mu izdali nov plačilni nalog ter mu odredili pridržanje.


Najbolj brano